+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Hostel Franz Kafka Bewertungen

Hotelbewertung

85%
Sehr gut

by 26 reviews

  • Personal

    90%
  • Sauberkeit

    88%
  • Ausstattung

    82%
  • Komfort

    73%
  • Preis-leistungverhältnis

    92%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Älteres Paar, 6.10.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
48 %
  • poloha ubytování

  • špatný technický stav vybavení a zejména sociálního zařízení

Personál
6
Služby
5
Čistota
5
Komfort
3
Cena/kvalita
5

Anonymus

Familie mit kleinen Kindern, 19.6.2015

Deutsch

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
9
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Kamil

Junges Paar, 29.4.2015

Polski

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Halina Kędziera

Familie mit Kindern, 12.7.2014

Polski

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Bardzo miły personel, czysto i sympatycznie. Hostel w samym centrum miasta, parę przecznic od rynku. Blisko metro i tramwaj.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Veronika

Einzelreisende, 4.4.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Petr Kacerle

Junges Paar, 9.3.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
86 %
  • Hostel je na velmi atraktivním místě těsně u Staroměstského náměstí, v podkroví starého domu s výtahem. 5 patro.Prostory jsou čisté, udržované, WC, koupelny a kuchyňka ve společných prostorách.Na pokoji byla TV.Do bytu se dostenete z venku 3 klíči.Pro nenáročné lidi ideální ubytování s dobrou cenou!!

  • Zatím nemožnost objednání snídaní/udajně se vše připravuje/.

Personál
10
Služby
5
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonymus

Gruppe von Freunden, 19.11.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Příjemné prostředí. Velmi výhodná poloha v centru města. Příznivá cena.

  • Uvítala bych nabídku snídaní.Vzhledem k tomu, že je v okolí mnoho kaváren, není to důvod proč bych služby hostelu opět nevyužila.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Kateřina Pešatová

Einzelreisende, 6.6.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %
  • Velmi seriózní přístup, ochota reagovat na náhle vzniklou situaci s nutným odjezdem, žádný stornopoplatek, situace byla velmi výjimečná kvůli povodňovým opatřením, proto hodnotím zejména velmi klidný přístup personálu ke vzneseným prosbám a požadavkům.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Ladislav Olšar

Familie mit Kindern, 7.2.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %
  • Spokojenost přiměřená ceně.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
5
Cena/kvalita
10

Blanka

Gruppe von Freunden, 16.1.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
87 %
  • Kladně hodnotím příjemné jednání při našm příjezdu, čistotu toalet a sprchových koutů, čisté a voňavé povlečení, udržovaný koberec.

  • Poměr cena/kvalita jsem ohodnotila 0 body. Předpokládala bych že za tuto vysokou cenu by měly být povlečené postele.

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
0

Anonymus

Älteres Paar, 31.12.2012

English

  • Gesamtbewertung
70 %
  • Great location, cheap price, pretty clean overall.

  • Staff is difficult to find. Had to wait a long time before somebody would open the door to the building. The heater in our room (#13) was not warm. Bathroom is mixed so it felt a little awkward bumping into guys in the bathroom after shower.

Personál
5
Služby
7
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
8

- Gregušová

Gruppe von Freunden, 1.10.2012

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Vzhledem k poloze zařízení je cena pro skupiny přijatelná. Ubytování jsme využili pro exkurzi Prahy maturitní třídy. V porovnání s loňským rokem jsou pokoje lépe vybavené. Čistota je hůře udržitelná ve sprchách. Velmi kladně hodnotím dostupnost zařízení, počet lůžek odpovídá jedné velké skupině, takže jsme neměli problémy s udržením nočního klidu. Studenti byli velmi nadšeni polohou ubytovacího zařízení. Služby hostelu jsou dostačující.

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Jiri

Gruppe von Freunden, 16.7.2012

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Výborná cena za tuhle lokalitu a poskytnuté ubytování, pěkné soc. zařízení

  • Měli jsme objednané 2 pokoje, dostali jsme 1 pokoj pro 8 lidí, ale se slevou

Personál
8
Služby
7
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Lenka Rovňanová

Gruppe von Freunden, 2.1.2012

Zvolen Slovensko

  • Gesamtbewertung
60 %
  • Dostupnosť a poloha v centre mesta výborná. Prístup na internet hodnotíme pozitívne. Aj teplotu a možnosť jej regulácie.

  • Nepáčilo sa mi to, že bolo problematické spojiť sa s nejakým personálom v priebehu dňa. Často tam nikto nebol. Hygienické zariadenia, hlavne sprchy sú už na zariadení poškodené. V miestnostiach na ubytovanie chýba dostatočný priestor pre uloženie vecí- na vešiaky.

Personál
5
Služby
6
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Libuše

Älteres Paar, 2.1.2012

Česká republika

  • Gesamtbewertung
74 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 1.12.2011

Česká republika

  • Gesamtbewertung
60 %
  • celkem klidné prostředí

  • málo vytopený pokoj

Personál
5
Služby
5
Čistota
7
Komfort
3
Cena/kvalita
10

Jakub Machala

Einzelreisende, 25.9.2011

Slovensko

  • Gesamtbewertung
100 %
  • super

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Daniel Pintér

Gruppe von Freunden, 13.6.2011

Slovensko

  • Gesamtbewertung
74 %
  • Ubytovanie čo sa týka pomer cena-kvalita je super.Za tú cenu bývať takmer v centre je fajn.Jedine velké mínus je ten,že je velkým problémom zaparkovať v okolý Hostelu.Nad tým sa oplatí uvažovať ešte pred príchodom.Všade je modrá parkovacia zóna.

Personál
9
Služby
7
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
9

Maria Belianska

Familie mit Kindern, 24.8.2010

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Boli sme maximálne spokojní. Pokojne a čisté ubytovanie priamo v centre. Vrele doporučujeme.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marie Nájemníková

Gruppe von Freunden, 26.4.2010

Jičín ČR

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Ubytování příjemné, čisté,doporučuji.

Personál
10
Služby
8
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.