+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Hostel Franz Kafka Bewertungen

Hotelbewertung

85%
Sehr gut

von 26 Bewertungen

  • Personal

    90%
  • Sauberkeit

    88%
  • Ausstattung

    82%
  • Komfort

    73%
  • Preis-Leistungverhältnis

    92%
Bewertungen anzeigen von:
  • andere Gruppe
Bewertungen anzeigen in:
Sortieren nach:
Anzeigen:

Anonym

Älteres Paar, 6.10.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
48 %
  • poloha ubytování

  • špatný technický stav vybavení a zejména sociálního zařízení

Personál
6
Služby
5
Čistota
5
Komfort
3
Cena/kvalita
5

Anonym

Familie mit kleinen Kindern, 19.6.2015

Deutsch

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
9
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Kamil

Junges Paar, 29.4.2015

Polski

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Halina Kędziera

Familie mit älteren Kindern, 12.7.2014

Polski

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Bardzo miły personel, czysto i sympatycznie. Hostel w samym centrum miasta, parę przecznic od rynku. Blisko metro i tramwaj.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Veronika

Einzelreisender, 4.4.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Petr Kacerle

Junges Paar, 9.3.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
86 %
  • Hostel je na velmi atraktivním místě těsně u Staroměstského náměstí, v podkroví starého domu s výtahem. 5 patro.Prostory jsou čisté, udržované, WC, koupelny a kuchyňka ve společných prostorách.Na pokoji byla TV.Do bytu se dostenete z venku 3 klíči.Pro nenáročné lidi ideální ubytování s dobrou cenou!!

  • Zatím nemožnost objednání snídaní/udajně se vše připravuje/.

Personál
10
Služby
5
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

Gruppe von Freunden, 19.11.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Příjemné prostředí. Velmi výhodná poloha v centru města. Příznivá cena.

  • Uvítala bych nabídku snídaní.Vzhledem k tomu, že je v okolí mnoho kaváren, není to důvod proč bych služby hostelu opět nevyužila.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Kateřina Pešatová

Einzelreisender, 6.6.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %
  • Velmi seriózní přístup, ochota reagovat na náhle vzniklou situaci s nutným odjezdem, žádný stornopoplatek, situace byla velmi výjimečná kvůli povodňovým opatřením, proto hodnotím zejména velmi klidný přístup personálu ke vzneseným prosbám a požadavkům.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Ladislav Olšar

Familie mit älteren Kindern, 7.2.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %
  • Spokojenost přiměřená ceně.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
5
Cena/kvalita
10

Blanka

Gruppe von Freunden, 16.1.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
87 %
  • Kladně hodnotím příjemné jednání při našm příjezdu, čistotu toalet a sprchových koutů, čisté a voňavé povlečení, udržovaný koberec.

  • Poměr cena/kvalita jsem ohodnotila 0 body. Předpokládala bych že za tuto vysokou cenu by měly být povlečené postele.

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
0

Anonym

Älteres Paar, 31.12.2012

English

  • Gesamtbewertung
70 %
  • Great location, cheap price, pretty clean overall.

  • Staff is difficult to find. Had to wait a long time before somebody would open the door to the building. The heater in our room (#13) was not warm. Bathroom is mixed so it felt a little awkward bumping into guys in the bathroom after shower.

Personál
5
Služby
7
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
8

- Gregušová

Gruppe von Freunden, 1.10.2012

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Vzhledem k poloze zařízení je cena pro skupiny přijatelná. Ubytování jsme využili pro exkurzi Prahy maturitní třídy. V porovnání s loňským rokem jsou pokoje lépe vybavené. Čistota je hůře udržitelná ve sprchách. Velmi kladně hodnotím dostupnost zařízení, počet lůžek odpovídá jedné velké skupině, takže jsme neměli problémy s udržením nočního klidu. Studenti byli velmi nadšeni polohou ubytovacího zařízení. Služby hostelu jsou dostačující.

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Jiri

Gruppe von Freunden, 16.7.2012

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Výborná cena za tuhle lokalitu a poskytnuté ubytování, pěkné soc. zařízení

  • Měli jsme objednané 2 pokoje, dostali jsme 1 pokoj pro 8 lidí, ale se slevou

Personál
8
Služby
7
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Lenka Rovňanová

Gruppe von Freunden, 2.1.2012

Zvolen Slovensko

  • Gesamtbewertung
60 %
  • Dostupnosť a poloha v centre mesta výborná. Prístup na internet hodnotíme pozitívne. Aj teplotu a možnosť jej regulácie.

  • Nepáčilo sa mi to, že bolo problematické spojiť sa s nejakým personálom v priebehu dňa. Často tam nikto nebol. Hygienické zariadenia, hlavne sprchy sú už na zariadení poškodené. V miestnostiach na ubytovanie chýba dostatočný priestor pre uloženie vecí- na vešiaky.

Personál
5
Služby
6
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Libuše

Älteres Paar, 2.1.2012

Česká republika

  • Gesamtbewertung
74 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
9
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 1.12.2011

Česká republika

  • Gesamtbewertung
60 %
  • celkem klidné prostředí

  • málo vytopený pokoj

Personál
5
Služby
5
Čistota
7
Komfort
3
Cena/kvalita
10

Jakub Machala

Einzelreisender, 25.9.2011

Slovensko

  • Gesamtbewertung
100 %
  • super

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Daniel Pintér

Gruppe von Freunden, 13.6.2011

Slovensko

  • Gesamtbewertung
74 %
  • Ubytovanie čo sa týka pomer cena-kvalita je super.Za tú cenu bývať takmer v centre je fajn.Jedine velké mínus je ten,že je velkým problémom zaparkovať v okolý Hostelu.Nad tým sa oplatí uvažovať ešte pred príchodom.Všade je modrá parkovacia zóna.

Personál
9
Služby
7
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
9

Maria Belianska

Familie mit älteren Kindern, 24.8.2010

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Boli sme maximálne spokojní. Pokojne a čisté ubytovanie priamo v centre. Vrele doporučujeme.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marie Nájemníková

Gruppe von Freunden, 26.4.2010

Jičín ČR

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Ubytování příjemné, čisté,doporučuji.

Personál
10
Služby
8
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
10
Diese Webseite benutzt Cookies

Wir verwenden auf unseren Webseiten Cookies, um Ihnen den besten Service bieten zu können. Mit der Nutzung unserer Webseiten, akzeptieren Sie die Nutzung von Cookies.